Καλώς ήλθατε στο Ξενοδοχείο – Εστιατόριο “ΤΟ ΚΥΜΑ” στο Μούδρο της Λήμνου.

 «ΤΟ ΚΥΜΑ» είναι συνώνυμο της εξυπηρέτησης, της άνεσης και της φιλοξενίας!

Από εδώ ξεκινάει μια μοναδική εμπειρία στο νησί της Λήμνου που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

 

Καλωσορίσατε στο “Κύμα”

«ΤΟ ΚΥΜΑ» είναι κτισμένο στο ιστορικό λιμάνι του Μούδρου, σ’ ένα ήρεμο και ασύγκριτης ομορφιάς σημείο του νησιού. Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, αποτελεί ιδανικό προορισμό για χαλάρωση, γευστικές απολαύσεις και εμπειρία μοναδικού ηλιοβασιλέματος, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Η “ιστορία” μας

1929

 «TO KYMA» ξεκίνησε να λειτουργεί το 1929 ως παραδοσιακό καφενείο – μεζεδοπωλείο από τον Γεώργιο Τζιτζιβάκο. Ο Αθανάσιος Τζιτζιβάκος, γιός του Γεωργίου, όπως τον γνώριζαν όλοι στη Λήμνο, κατάφερε με το κέφι του, το μεράκι του και την έμπνευσή του στη μαγειρική να το κάνει ξακουστό εστιατόριο σε όλο το νησί και οι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα δεν παρέλειπαν να δοκιμάσουν την κουζίνα του και τη φιλοξενία του κατά την περίοδο των διακοπών τους. 

1986

Το 1986 έχοντας μπει στην οικογενειακή επιχείρηση η επόμενη γενιά  «ΤΟ ΚΥΜΑ» αναπτύχθηκε επαγγελματικά στη φιλοξενία δημιουργώντας το ξενοδοχειακό συγκρότημα που αποτελείται από 22 δωμάτια και 6 ανεξάρτητα διαμερίσματα. 

2018

Σήμερα 90 χρόνια μετά «ΤΟ ΚΥΜΑ» εξακολουθεί να λειτουργεί με την ίδια φιλοσοφία, το ίδιο μεράκι, την ευγένεια και τη φιλοξενία έχοντας στο επίκεντρο τον επισκέπτη και την καλύτερη εξυπηρέτησή του. 

 

[testimonials showposts=”1″]